Massage på Loftet

Hälsoloftet erbjuder massage av olika typer veckans alla dagar. Våra professionella terapeuter arbetar med olika metoder och tekniker.

Vi erbjuder gravidmassage, behandling med medicinsk laser, djupvågsbehandling, koppning och andningsmassage med Lotorpsmetoden.

Välkommen till oss!

Klassisk massage

När du bokar massagebehandling hos oss väljer du den tidslängd du önskar att ditt besök hos oss ska vara.

Terapeuten och du kommer tillsammans fram till vad fokus bör vara just idag.

Priser

Gravidmassage

50 minuter avslappnade massage helt anpassad för den gravida kroppen.

Du ligger bekvämt på sidan med en specialanpassad kudde. Massagen mjukar upp ömma och stela muskler.

Massagen är en härlig stund för dig som blivande mamma och en bra förberedelse inför förlossningen. Välkommen att boka under hela graviditeten från graviditetsvecka 13.

Priser

För att vi ska kunna ge dig bästa möjliga behandling undrar vi om det är något vi bör veta inför massagen. Du mottar därför via e-mail en hälsoklaration som vi är tacksamma om du fyller i åt oss.

Vår massör Cecilia Persson är primärt den som ger gravidmassage på Hälsoloftet

Medicinsk laser

Medicinsk laserbehandling, Low Level Laser Therapy (LLLT) är en väl beprövad behandlingsmetod som användas för att minska smärta och främja läkning. Laser som behandlingsmetod används inom flera olika områden..

På Hälsoloftet erbjuds laserbehandling bland annat mot pollenallergi, ledvärk, nack- och ryggvärk, senbesvär, knäartros, reumatism, muskelvärk, axelsmärta och akuta muskel och senskador.

De flesta inflammatoriska tillstånd är lämpliga att laserbehandla p.g.a. laserns förmåga att reducera inflammationer. Detta är en av få metoder som kan används vid akuta skador i muskler och senor för att påskynda läkning och minska inflammationer

Vid behandling av pollenallergi rekommenderar vi att du påbörjar behandlingen när du känt av de första symptomen.

Priser

Curam Recovery signaturbehandling

Curam Recovery signaturbehandling är en 60 minuters lång koppnings-behandling för dig som vill få en riktig genomkörare av hela kroppen, där olika kroppsdelar behandlas samtidigt.

Behandlingen är djupt avkopplande och väldigt behaglig och ger kroppen en stund för vila och återhämtning. Samtidigt har den en upplyftande och boostande effekt.

Curam Recovery hjälper dig att både ta hand om trötta muskler på grund av träning eller efter för mycket stillasittande.

Pris

Djupvågsbehandling

Fascia är den bindväv som omger muskeln. Om bindväven blir stram förhindrar det normal muskelfunktion. Vid sådana tillfällen är inte traditionell massage alltid tillräcklig utan kan behöva kompletteras med djupvågsbehandling.

På Loftet använder vi oss av en djupvågsmaskin, som med hjälp av vibrationer påverkar bindväven positivt.

Exempel på strukturer som ofta effektivt avhjälps av djupvågsbehandling är spända vader, besvär från skuldror, musarm, löparknä och stram sätesmuskulatur. Till skillnad från djupare klassisk massage så är sällan behandling med djupvågsmaskin smärtsam.

Priser

Lymfbehandling

Lymfbehandlingen hjälper kroppen att föra bort överflödig vätska och slaggprodukter. Behandlingen är avslappnande och många upplever en härlig känsla av att kroppen känns lättare efteråt. Massageterapeuten använder sig av mjuka grepp och strykningar i lymfsystemets riktning, för att släppa på ärrvävnader, fibroser och även hjälpa kroppen att rensa ut slaggprodukter.

Behandlingen avslutas med att du vilar benen i 10 minuter i vår Chi-maskin, som rytmiskt vaggar dina ben i sidled för att stimulera lymfsystemets flöde ytterligare.

Ett trögt lymfsystem kan ge symtom som: Restless legs Yrsel/huvudvärk Celluliter Ödem Värk och stelhet i kroppen Domningar Kronisk trötthet Återkommande förkylningar.

Priser