Jennie Westholm

Jennie är håller i workshops, personlig träning och träning enligt Optimummetoden här på Hälsoloftet. 

Hon har jobbat med friskvård, motion och hälsa i över 20 år och hennes fokus har alltid varit att anpassa träning efter individ, mål och syfte samt göra det på ett roligt, inspirerande och effektivt sätt.

Vare sig du vill kunna ta dig ned och upp ifrån golvet för att leka med dina barnbarn, komma tillbaka efter skada eller lära dig att träna smart så är vi övertygade om att Jennie kan hjälpa dig att lyckas!

Jennie erbjuder personlig träningspass som är antingen 30 eller 60 minuter. 

Ni kommer tillsammans fram till vad just du är i behov av.

Välkommen att boka en kostnadsfri konsultation eller maila Jennie om det är något du undrar över. 

Optimummetoden och personlig träning

jennie@halsoloftet.se

Karin Fagerblom

Karin är uppvuxen i Falkenberg. Dans har alltid varit det stora intresset och efter gymnasiet flyttade hon till Stockholm och gick på Balettakademien. Därefter väntade Dans och Cirkushögskolan där hon tog en kandidatexamen i danspedagogik.

Efter 5 år i Stockholm flyttade Karin till New York City för vidare studier på Dance New Amsterdam School och hon utbildade sig under denna tid även till pilatesinstruktör i Steele Pilates för grundaren Teri Steele.

Som instruktör är Karin mycket noggrann, lyhörd och älskar att motivera sina klienter och se dem stärkas och utvecklas!

Varje vecka ger Karin flera klasser på olika svårighetsnivåer i pilates så det finns alltid något som passar alla; Alla nivåer, Fortsättning och Avancerad. 

Du kan även boka in en personlig timme med Karin. Du får då en timme för bara dig, med övningar anpassade för dig och din kropp.

Pilates
klasser & personlig timme

karin@halsoloftet.se

Christina Alenäs

Christina har varit träningsinstruktör sedan 1985 och certifierad inom Stott Pilates sedan 2007. Uppvuxen i Svenljunga flyttade hon till Stockholm 1983 för att studera till sjuksköterska. Hon har även utbildat sig till rehabkoordinator och arbetar idag inom Företagshälsovård.

”Hela mitt liv har jag ägnat åt träning och friskvård i olika former. Jag har tävlat inom idrott på elitnivå och arbetat som instruktör inom olika gruppträningsformer. Min motivation i träningen har alltid varit att ha kul, bli bättre och undvika skador.

Genom åren har jag lärt mig att för att vara skadefri måste man bygga upp sig inifrån. Först fokus på att stabilisera musklerna som sitter närmast skelettet, att bygga upp ”kärnan”.

Därefter bygger man vidare till avancerade nivåer i koordination, styrka, balans och uthållighet. Det är en medvetande träning där man stärker kropp och tanke.  Inom pilatesen samverkar alla dessa delar med varandra.”

Christina är en entusiasmerande ledare som väcker träningsglädje och med sin breda erfarenhet möter och leder hon varje deltagare på sin egen nivå.

Pilates

christina@halsoloftet.se

Jenny Nilsson

Jenny är medicinsk massageterapeut, utbildad personlig tränare och yogainstruktör. 

Jenny har även en utbildning i koppning och leder våra återhämtningsklasser Curam Recovery, där vi använder statiska massagekoppar under klassen. 

Curam Recovery

jenny.nilsson@halsoloftet.se